Ceramic Pro bevonat

CERAMIC PRO PROFESSZIONÁLIS KERÁMIA BEVONAT

Mit szólna, ha autójának üvegei vízlepergető tulajdonságúak lennének? Szeretné ha autóját könnyebben tudná tisztítani és ápolni egy felületvédő bevonatnak köszönhetően? Szeretné, ha fóliázott autóján a fólia színe nem változna a szennyeződés és a napsugárzás hatására?

A Ceramic Pro kerámia bevonatának köszönhetően autója egy rendkívül tartós és rugalmas üvegpajzsot kap, melynek segítségével vízlepergető tulajdonságának köszönhetően egyszerűbben tisztítható lesz, miközben megőrzi a felület eredeti állapotát. Az autóján lehet gyári fényezés, matt fóliázott felület, vagy legyen szó annak szélvédőjéről vagy bőrüléseiről, a Ceramic Pro választékában biztos talál megfelelő védelmet autójának.

A Skyfol és a Ceramic Pro Hungary között kötött stratégiai megállapodásnak köszönhetően telepítői hálózatunkon keresztül Ön is élvezheti ezt a prémium védelmet, mely a világ több mint 70 országában bizonyította már hatékonyságát. Ceramic Pro telepítő kizárólag az lehet aki elvégzi az ehhez kapcsolódó oktatást, ezzel is garantálva a minőségi telepítést a profi termék mellé.   

 

CERAMIC PRO TERMÉKEK

RAIN

Kifejezetten üvegfelületekre fejlesztett kerámia bevonat, vízlepergető hatásának köszönhetően tisztán tartja a szélvédőjét. A Ceramic Pro Rain garantálja a mindig kristálytiszta üvegfelületet, ráadásul jóval könnyebb lesz a tisztíthatósága is. Tartóssága a szélvédőn 6-12 hónap, ez az időtartam legfőképpen a használattól függ. Az oldalsó üvegeken valamint a törlőlapát nélküli hátsó szélvédőn akár 3-5 év is lehet a tartóssága. A kerámia bevonat egy speciális tisztítást követően ismételten felvihető a felületre. Kitűnő látási viszonyok minden időjárási körülmény között!

 

PPF & Vinyl

A fóliázott autók esetében a matt fóliák fokozott koszolódási hajlama, valamint a világos matt fóliák elszíneződése mindig komoly probléma. Ezen mostantól segít a Ceramic Pro PPF&Vinyl kerámia bevonat, mely kifejezetten fóliázott felületekre lett kifejlesztve. Védi autónk fóliáját az időjárástól valamint az UV sugárzástól, meggátolja, hogy a kosz a fólia szerkezetébe hatoljon. Vízlepergető hatásával pedig a tisztítás igazán egyszerű, a fólia lényegesen kevesebb karbantartást igényel és megőrzi eredeti megjelenését

 

9H

Többfunkciós kerámia bevonat, amit kifejeztetten fényezett karosszéria felületek védelmére javaslunkMagas karcállóságot ad a karosszériának (9H), vegyszerálló, időjárás és UV álló, valamint vízlepergető is egyben. 

 

Leather

A Ceramic Pro Leather a bőrülések védelmének érdekében készült. Segíti a felületet tisztán tartását, megvédi a kopástól valamint puhán tartja a bőrt. A világos ülések rövid idő alatt elszíneződnek, a fekete ülések pedig gyorsan kikopnak. Amennyiben Ceramic Pro Leather kerámiás bevonat kerül az üléseire, azok élettartama jelentősen megnő és megőrzik eredeti megjelenésüket.

 

Wheel&Caliper

A ceramic Pro Wheel&Caliper megóvja az alufelniket és a féknyergeket a fékportól és a környezeti behatásoktól, ráadásul sokkal könnyebben tisztíthatóvá teszi a felnit. Megakadályozza, hogy a felület elmattuljon és védi az UV sugárzás okozta elszíneződéstől. Vízlepergető tulajdonságának köszönhetően felnije sokkal tisztább és szebb lesz hosszútávon is.

 

Sport

A PPF&Vinyl, valamint a 9H termékekhez kifejlesztett különleges regeneráló bevonat, mely képes tökéletesen visszaállítani a bevonat vízlepergető hatását. Javasoljuk a kezelt felületek 6 havonta tiszta állapotban való áttörlését a Ceramic Pro Sport-tal, amely helyettesíti a waxot, miközben felvitele gyors és egyszerű.

 

Textile

szövet kárpitok ápolására szolgál a Ceramic Pro Textile, ez a termék vízlepergetővé teszi a kárpitot, tökéletesen védi a szennyeződésektől és a kopástól.

 

JAVASOLT KIVITELEZÉSI ÁRAK MUNKADÍJJAL ÉS ALAPANYAGGAL

A kerekek, ülések és egyéb felületek kerámiázása minden esetben egyedi megbeszélés szerint zajlik.

Kis kategóriába tartozik például: Audi A1, Citroen C1, Fiat 500, Ford Fiesta, Mazda 2, Nissan Micra, Opel Adam, Opel Corsa, Peugeot 108, Renault Clio, Skoda Fabia, Toyota Yaris, Volkswagen Polo.

Közepes kategóriába tartozik például: Audi A4, BMW 3, Citroen C5, Ford Mondeo, Hyundai i40, Lexus IS, Mazda 6, Mercedes C, Opel Insignia, Peugeot 408, Renault Laguna, Skoda Superb, Toyota Avensis, Volkswagen Passat, Volvo S60.

Felső-közép kategóriába tartozik például: Audi A4, BMW 3, Citroen C5, Ford Mondeo, Hyundai i40, Lexus IS, Mazda 6, Mercedes C, Opel Insignia, Peugeot 408, Renault Laguna, Skoda Superb, Toyota Avensis, Volkswagen Passat, Volvo S60.

Nagy kategóriába tartozik például: Audi A6, BMW 5, Lexus GS, Mercedes CLS, Mercedes E, Volkswagen Phaeton, Volvo S80.

Prémium kategóriába tartozik például: Audi A8, Audi R8, Bentley, BMW 6, BMW 7, Ferrari, Lamborghini, Lexus LS, Maserati, Mercedes CL, Mercedes S, Mercedes SL, Mercedes SLS, Porsche 911, Porsche Panamera.

Kis SUV kategóriába tartozik például: Audi Q3, Audi Q5, BMW X1, BMW X3, Ford Kuga, Hyundai ix35, Mazda CX5, Mercedes GLK, Nissan Juke, Nissan Qashqai,  Opel Antara, Opel Mokka, Peugeot 4008, Renault Koleos, Skoda Yeti, Toyota RAV4, Volkswagen Tiguan, Volvo XC60.

Nagy SUV kategóriába tartozik például: Audi Q7, BMW X5, BMW X6, Ford Kuga, Hyundai ix55, Mazda CX9, Mercedes ML, Mercedes GL, Mercedes G, Nissan Murano, Nissan X-Trail, Nissan Pathfinder, Toyota Land Cruiser, Volkswagen Touareg, Volvo XC90.

Egyterű kategóriába tartozik például: BMW 2, Ford Galaxy, Ford SMAX, Mazda 5, Mercedes R, Opel Meriva, Opel Zafira, Peugot 5008, Renault Espace, Renault Grand Scenic, Toyota Land Cruiser, Volkswagen Sharan.

 

HIVATALOS TELEPÍTŐI PARTNEREINK

 

A Ceramic Pro termékek telepíthetősége egy oktatás elvégzése után lehetséges csak, kizárólag a hivatalosan elvégzett Ceramic Pro tréning után juthatnak hozzá a partnerek a Ceramic Pro kerámia bevonatokhoz és lesznek jogosultak azok telepítésére. Az alábbiakban láthatja a Ceramic Pro oktatást végzett kivitelezői partnereinket:

Tiszi Bt. - Sopron

Bégé Design Kft. - Budapest

Bézé Dekor Kft - Budapest

Kokifólia - Gyula