Flotta fóliázás

Az autófóliázás egyik első területe a flotta fóliázás volt. A németországi taxik egységes színe volt az egyik első nagyobb feladat, amit az autófóliásoknak meg kellett oldani. A speciálisan erre a célra kifejlesztett autófóliák teljesítményét és előnyeit látva hamarosan egyre több megkeresés érkezett a kereskedelmi szektorból a járműflották átszínezésével kapcsolatban. A flotta fóliázás ezután gyorsan elterjedt, ma már minden országban találunk rá bőven példát és egyre több esetben alkalmazzák a cégek ezt a megoldást.

Olcsó reklámfelület

Akinek csak egy autója van az is hibát követ el ha nem dekorálja fel megfelelően annak érdekében, hogy felfigyeljenek rá az emberek. Hatványozottan igaz ez arra akinek egy teljes flottája van. A flotta fóliázás egy költséghatékony módszer, olcsó elkészíteni és évekig fent maradhat az autón rengeteg lehetséges ügyfélhez eljuttatva a kívánt üzenetet.

Egyedi arculatot ad


Egy jól megtervezett autófóliázás nagyon figyelemfelkeltő tud lenni. Egy feltűnő alapszínen egy egyszerű üzenettől égészen a teljes nyomtatott felületekig számos formája létezik a flotta fóliázásnak. Flottája egységes megjelenése megbízhatóságot és összeszedettséget sugároz ügyfelei felé is, így a reklám értéken felül meglévő ügyfelei is értékelni fogják.

Tartós

A profi autófóliák hosszú évekig fent maradnak a felületen. Természetesen a fólia mellett a minőségi kivitelezés is kiemelkedően fontos, így nagy hangsúlyt fektetünk partnereink felkészültségére. Egy minőségi autófólia profi kivitelezéssel és megfelelő karbantartással hosszú ideig makulátlanul közvetíti a vevői felé közvetített üzenetét.

Eltávolítható


El akarja adni az autóját? Új üzenetet szeretne sugározni az ügyfeleinek? Az autófólia egyszerűen eltávolítható és a figyelemfelkeltő autója visszaáll egy fehér tömegautóvá, vagy már jöhet is a következő kampány. Az autófólia egyik legnagyobb előnye, hogy eltávolítható.

 

Galéria

Avery Supreme Wrapping Film Gloss Grass Green - Avery Supreme Wrapping Film Gloss Grass Green
Avery Supreme Wrapping Film Gloss Ambulance Yellow - Avery Supreme Wrapping Film Gloss Ambulance Yellow
Avery Supreme Diamond White