Karosszériavédő fólia

Karosszériavédő fólia

Félti autóját a felrepülő kavicsoktól? Szeretné, hogy autója fényezése ne sérüljön, ha valaki kulccsal végighúzza? Védeni szeretné autóját a gallyaktól vadászat során? Szűk kiállókon meghúzta már autóját?

A megoldás a láthatatlan karosszériavédő fólia, amely hatékonyan védi autóját a felcsapódó kavicsoktól, verődő ágaktól és a szándékosan sérülést okozó vandáloktól. A speciális poliuretán karosszériavédő fólia képes elnyelni a felületet érő energiát, ezzel bármely más alkalmazásnál jobb védelmet nyújt. Hideg állapotában is rugalmas, nagyon ellenálló. Korábban a karosszériavédő fóliák egyik nagy hátránya a sárgulás volt. Választékunkban már kizárólag bevonatolt, így a szennyeződéseknek jól ellenálló, sárgulás mentes karosszériavédő fóliák találhatók. Rendszerünkben nem használunk sablonokat és részleges védelmet, hanem az egyes elemeket teljes egészében fóliázzuk, ezzel biztosítva a maximális védelmet és az esztétikus megjelenést.

PPF logo

Büszkén mutatjuk be a legújabb karosszériavédő fóliát, a harmadik generációs felületi bevonattal rendelkező Stek DYNOshield-et!

A legnagyobb előnye ennek a karosszériavédő fóliának különleges felületi bevonatában rejlik ugyanis vízlepergető, melynek következtében egyszerűbben tisztítható, mint más karosszériavédő fóliák. A könnyű tisztíthatóság miatt a felületet könnyen szabadíthatja  meg a bogaraktól és egyéb makacs szennyeződésektől.  Ellenáll a sárgulásnak valamint taszítja a port, ezen tulajdonságainak köszönhetően a karosszériavédő fóliák közül a leghosszabb ideig őrzi meg eredeti állapotát. A Stek DYNOshield öngyógyító képességgel rendelkezik, mint valamennyi korábbi felületi bevonatolt fólia, így hőkezeléssel a felületi mikrokarcok is egyszerűen eltüntethetőek róla. Válassza Ön is az egyszerű tisztítást és a hosszú távon is makulátlan megjelenést!

Vízlepergető

Vízlepergető

- új generációs bevonatával a Stek DYNOshield tisztántartása nem okoz gondot

Nano bevonat

Nano bevonat

- a nanotechnológiás bevonat egyszerre öngyógyító és vízlepergető

Szennyeződésmentes

Szennyeződésmentes

- a porszemcsék nem hatolnak be a fólia anyagába, így hosszútávon sem fog besárgulni

Narancsbőrmentes

Narancsbőrmentes

- a poliészter hordozó és a vastag felületi bevonat tökéletes fényt biztosít

Extra tartós

Extra tartós

- a piac legtartósabb a legmodernebb technológiát alkalmazó PPF terméke

Tekintse meg a megoldást!Stek DYNOshield

Stek PROshield

Stek PROshield

A világ egyik prémium karosszériavédő fóliája a Stek PROshield. Különleges felületi bevonatának köszönhetően tükörfényes megjelenése hosszú távon is szép marad, nem kell elszíneződéstől vagy sárgulástól tartania. Újrapozícionálható ragasztója könnyű telepítést tesz lehetővé, így számos felület elkészíthető egy darabból, esztétikusan, illesztések nélkül.

Hexis Bodyfence

Hexis Bodyfence

A francia dekorációs fólia gyártó legújabb fejlesztése az első széles körben elterjedt európai karosszériavédő fólia a Hexis Bodyfence.Jól ellenáll a sárgulásnak, köszönhetően felületi bevonatának, így fehér autókon is szép marad, szemben a régebbi technológiájú karosszériavédő fóliákkal.

Öngyógyító

Öngyógyító

Abban az esetben, ha megkarcolódik, a védőréteg napfény vagy meleg víz hatására magától regenerálódik.

Sárgulásmentes

Sárgulásmentes

Felületi bevonata tökéletesen alkalmassá teszi fehér autókra való telepítésre is, nem kell sárgulással számolni.

Tartós

Tartós

Tükörfényes megjelenése hosszútávon is megmarad.